Adrian Mutu s-a înțeles repede cu patronul CFR-ului: "Negocierile au fost simple, n-au durat foarte mult. Probabil 5 minute"

Adrian Mutu s-a înțeles repede cu patronul CFR-ului: "Negocierile au fost simple, n-au durat foarte mult. Probabil 5 minute"
| Foto: lpf.ro

Antrenorul în vârstă de 45 de ani e deja în drum spre Cluj-Napoca și urmează să fie instalat în funcția de principal al formației din Gruia.

După o experiență nefericită la Neftchi Baku, Adrian Mutu revine în Superligă, unde le-a mai pregătit pe FC Voluntari, FC U Craiova 1948 și Rapid. Tehnicianul a dezvăluit cum au decurs discuțiile cu Nelu Varga și a anunțat ce își dorește de la "feroviari".

"Am plecat de dimineaţa la Cluj. Am multe de luat cu mine. O să merg, mă văd cu Neluţu Varga mai târziu. Nu faci deplasarea doar cu un bagaj de cală. Am fost sunat aseară. Negocierile au fost simple, n-au durat foarte mult. Probabil 5 minute. Nu este pentru prima oară când discutăm despre astfel de lucruri. A picat într-un moment în care sunt liber.

Îmi şi doream să ajung la o astfel de echipă, dar nu mă gândeam că va veni atât de repede. A fost o surpriză înfrângerea CFR-ului la Botoşani. Au fost discuţii cu Neluţu Varga, niciodată aşa concret ca acum. Dar tatonări au mai fost, mai ales că suntem şi prieteni. Chiar vorbeam că într-o zi o să lucrăm împreună şi mă bucur că se întâmplă.

CFR Cluj este o echipă mare, cea mai titrată din ultimii ani şi ştim foarte bine ce pretenţii sunt. Nu este un moment simplu, aşa este. Dacă acum s-a ivit ocazia… CFR Cluj are o singură opţiune dacă vrea titlul, să câştige fiecare meci.

Ştiu la ce mă înham şi nu e niciun fel de problemă. Sunt experienţele pe care le-am căutat şi se întâmplă. Important este ca totul să fie bine, dar din ce ştiu avem condiţii, lot. Avem totul să facem treabă bună. Şi asta vreau să se întâmple", a spus antrenorul pentru Fanatik

Comenteaza