Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu fanii din Cluj-Napoca înaintea meciului său de retragere

Adrian Mutu s-a întâlnit cu fanii din Cluj-Napoca înaintea meciului său de retragere

Fostul număr 10 al naționalei e prezent la Cluj pentru partida care va avea loc în cadrul Sports Festival 2022.

Adrian Mutu a sosit în oraș pentru meciul său de retragere și a profitat de ocazie pentru a se întâlni cu fanii clujeni. Admiratorii săi au avut parte de o sesiune de autografe sau chiar de o ședință foto alături de idolul lor, într-un mall din oraș.

“Duminică emoțiile vor apărea. Lumea va fi acolo pentru mine, pentru toți acei jucători și pentru națională. Vom încerca să facem spectacol, atât cât putem. Cu siguranță ritmul nu o să fie atât de bun ca și atunci când eram în activitate, dar vrem să aducem aminte oamenilor ce făceam noi.

Pentru mine e o ocazie să le mulțumesc suporterilor echipei naționale pentru toată susținerea. Am vorbit cu cei care vor veni, de abia aștept să ne revedem. Pe mulți nu i-am văzut de câțiva ani și e un prilej să ne amintim de momente frumoase”, a spus Mutu.

Campionii mondiali Del Piero, Gilardino și Cannavaro, dar și foste vedete ale echipei naționale precum Gheorghe Hagi, Bogdan Stelea sau Gabriel Tamaș vor participa la partida care va închide cea de-a treia ediție a Sports Festival. Jocul este programat duminică, de la 19:00.

Comenteaza