Adrian Falub, înaintea derby-ului cu Performanța Ighiu: Suntem conștienți că ne așteaptă un meci dificil

Adrian Falub, înaintea derby-ului cu Performanța Ighiu: Suntem conștienți că ne așteaptă un meci dificil
| Foto: foto Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Tehnicianul “Șepcilor roșii” știe că elevii săi vor avea un meci greu cu principala urmăritoare din clasamentul Seriei 5, din Liga a 3-a.

Antrenorul “studenților” consideră că echipa va avea parte de un retur dificil, iar derby-ul de la Alba Iulia e doar un pas spre atingerea obiectivului. “Obiectivul nostru este să promovăm, așa că urmează o nouă cursă “a la longue” pentru noi, ca să spun așa. Mergem acolo conștienți că ne așteaptă un meci dificil, știm că este o echipă greu de învins, care a înscris multe goluri și care are niște jucători buni. Suntem încrezători, vom încerca să facem o partidă reușită și să câștigăm. Nu îl considerăm cel mai important duel al sezonului, însă. Mai avem multe meciuri grele de disputat, așa că nu ne va fi chiar ușor până la final, chiar dacă o vom învinge pe Performanța Ighiu”, a spus tehnicianul Universității.

Falub spune că nu e interesat de discuțiile din afara terenului și este bucuros că fotbaliștii clujeni vor evolua pe un teren bun la Alba. “Nu pot să spun că ne-au afectat atacurile venite în această săptămână din partea lor. Dacă ei au considerat că așa trebuie să vorbească la adresa Universității Cluj, care nu e orice echipă din România, e problema lor. Pe noi nu ne interesează lucrurile care se întâmplă în afara terenului, ci să jucăm ceea ce știm și să ne îndeplinim obiectivul. E important că vom evolua la Alba Iulia, pe un teren care poate să asigure integritatea jucătorilor, a staff-ului și a suporterilor. Cert este că va trebui să facem sacrificii, să muncim pentru un rezultat pozitiv”, a declarat antrenorul clujenilor.

Partida dintre Universitatea Cluj și Performanța Ighiu se dispută vineri, 30 martie, de la ora 15, pe Stadionul “Cetate”, din Alba Iulia. “Studenții” sunt lideri în Seria 5, din Liga a 3-a, cu 38 de puncta, urmați de adversarii de vineri, care au 37 de puncte. În tur, scorul a fost 3-0 pentru clujeni.

Comenteaza