Adio, Champions League! Steaua a fost făcută KO de Sporting

Adio, Champions League! Steaua a fost făcută KO de Sporting
Steaua a fost învinsă cu 1-5 de Sporting Lisabona, miercuri, pe Arena Națională, în manșa retur din play-off-ul Champions League.

Vicecampioana României visa cu ochii deschiși la grupele Ligii, după 0-0 în capitala Portugaliei. Partida de la București i-a readus, însă, cu picioarele pe pământ pe elevii lui Nicolae Dică. La doar 13 minute de la startul jocului, Seydou Doumbia a deschis scorul pentru lusitani. Junior Morais a restabilit în scurt timp egalitatea, după ce Rui Patricio a respins inițial șutul lui Denis Alibec (20).

Steaua a intrat la cabine cu scorul de 1-1. Mai avea nevoie de încă un gol și se putea gândi la grupele Champions League. Dar nu a fost așa. Marcos Acuna a readus-o pe Sporting în avantaj (60), iar Gelson Martins a făcut apoi 3-1 (64). Formația lui Jorge Jesus a continuat să domine, iar Bas Dost (75) și Rodrigo Battaglia (88) au stabilit rezultatul final, 5-1 pentru Sporting Lisabona.

"Roș-albaștrii" vor merge, astfel, în grupele Europa League, iar Sporting se pregătește de grupele Uefa Champions League. Tragerea la sorți pentru grupele ambelor competiții vor avea loc vineri.

Comenteaza