Adi Rus s-a despărțit de ”U” Cluj: ”M-am simțit minunat aici”

Adi Rus s-a despărțit de ”U” Cluj: ”M-am simțit minunat aici”
Adi Rus s-a despărțit, sâmbătă, de Universitatea Cluj. Portarul de 23 ani și-a anunțat plecarea într-un mesaj postat pe facebook.

Portarul clujean a prins puține meciuri pentru "studenți" în acest an, fiind în concurență cu goalkeeperii Rareș Pop și Cristian Man.

"Aici se încheie o etapă din viața mea de jucător, dar sunt sigur că va urma o nouă provocare, poate o altă șansă! În anul acesta petrecut la "U" Cluj, m-am simțit minunat și am progresat mult pe plan sportiv. Vreau să le mulțumesc staff-ului, suporterilor și colegilor care m-au încurajat și m-au primit de la început foarte bine, dar mai ales antrenorului nostru cu portarii, Ema Dolha, fără de care nu eram aici! Mi-aș fi dorit să îmbrac de mai multe ori tricoul Universității, dar nu e întotdeauna cum vrei sau cum crezi tu, din păcate. Indiferent unde voi ajunge, doresc tot binele lui "U" Cluj, multă baftă și să ajungă acolo unde ii este locul!", a spus Rus într-un mesaj postat pe facebook.

Vineri, în finala Cupei României pe județ, cu Gloria Cătina (liga a V-a), Adi Rus a bifat ultimul meci pentru "Șepcile roșii". Echipa lui Marius Popescu s-a impus cu 7-0 în partida respectivă. A fost a doua competiție câștigată de Universitatea după liga a IV-a clujeană. Pe 17, respectiv 24 iunie, "U" Cluj va evolua împotriva celor de la Târgu Lăpuș în barajul pentru promovarea în liga a III-a.

Adrian Rus a început fotbalul la 7 ani, la Universitatea Cluj. La 16 ani a luat decizia de a se concentra mai mult pe școală, fotbalul rămănând mai mult un hobby pentru el. Anul trecut, când echipa a luat-o de la zero, Rus a participat la un trial al "studenților", fiind oprit în lot.

VEZI ȘI - Povestea lui ”Casillas” de Cluj

Comenteaza