ACCES GRATUIT la meciul cu "U" Cluj. Cadou de mărțișor pentru femei, de la FC Hermannstadt

ACCES GRATUIT la meciul cu "U" Cluj. Cadou de mărțișor pentru femei, de la FC Hermannstadt

Doamnele și domnișoarele vor avea acces gratuit la partida FC Hermannstadt – "U" Cluj Napoca, meci programat marți, 28 februarie, de la ora 16.00, pe Stadionul Municipal din Sibiu.

Clubul FC Hermannstadt a anunțat o surpriză plăcută pentru doamne și domnișoare, cu ocazia zilei de 1 martie. Astfel, accesul femeilor va fi gratuit la disputa Hermannstadt – U Cluj Napoca, din etapa 28 a Ligii 1, care se va disputa marți, 28 februarie, de la ora 16.00, pe noua arenă din Sibiu. 

Persoanele de sex feminin vor primi un bilet special la casele de bilete și sunt rugate totodată să meargă în peluza D2, care le va fi rezervată.

”La FCH vs U Cluj sărbătorim 1 martie cu o zi înainte! În semn de respect și recunoștință pentru cele care au mereu dreptate și susțin FCH, toate doamnele și domnișoarele vor avea acces gratuit la meci! Peluza D2 este rezervată special pentru susținătoarele FCH, pe care le rugăm de pe acum să vină îmbrăcate în alb-roșu (-negru)

Accesul se va face în baza unor bilete speciale de la casa de bilete a Stadionului Municipal.  Vom avea cea mai frumoasă peluză pe cel mai frumos stadion din România!” a anunțat clubul sibian pe pagina oficială de facebook.

Microbiştii apreciază iniţiativa, dar se întreabă ce vor face dacă merg cu soția la meci: "ea trebuie să stea în peluza D2, doar acolo e gratuitate sau putem sta amândoi în tribună?". 

Comenteaza