7 pe teren, 4 la comisie. CFR Cluj rămâne neînvinsă în 2016

7 pe teren, 4 la comisie. CFR Cluj rămâne neînvinsă în 2016
CFR Cluj a câştigat, cu scorul 1-0, meciul din deplasare, cu CS Universitatea Craiova, din ultima etapă a sezonului regulat. Urmează play-out-ul.

CFR are trei meciuri oficiale şi nicio înfrângere în 2016, an în care a strâns 7 puncte şi a dat federaţiei 4. După remiza de la Astra, în care a primit gol în prelungiri, şi victoria cu ASA, clujenii au mai bifat sâmbătă un succes, 1-0 pe terenul Craiovei. Rezultatul poate fi numit o revanşă, după ce, în tur, oltenii au câştigat în Gruia cu 2-1.

Cristi Bud a marcat unicul gol. Jucătorul care a trecut pe la CFR şi în vremurile de glorie ale clubului a înscris în minutul 80, când a schimbat inspirat direcţia unui şut al lui Vitor Bruno.

Meciul a fost dominat în bună parte de gazde, care au avut însă puţine ocazii de gol. În schimb, pe contraatac, elevii lui Toni Conceicao mai putea înscrie o dată, când Jakolis a rămas singur în faţa lui Straton, dar a şutat pe lângă poartă.

Acesta a fost ultimul meci al feroviarilor înaintea play-out-ului, unde vor da din nou peste CSU Craiova.

CSU Craiova - CFR Cluj 0-1 (0-0)

Marcator: Cristian Bud 80'.

CSU Craiova: Straton - Dumitraş, Acka (Kay 46'), Iliev (Izvoranu 21'), Vătăjelu - Ivan, Madson, Mateiu (Băluţă 33'), Bancu - Măzărache, Rocha. Antrenor: Daniel Mogoşanu.

CFR Cluj: Marc - Coelho, Larie, Goian, Camora - Gomelt, Nascimento (Juan Carlos 60') - Jakolis (Bruno 60'), Petrucci (Bud 74'), Nouvier - Lopez. Antrenor: Toni Conceicao.

Arbitu: Lucian Rusandu.

Comenteaza