69 de ani. CFR n-a mai bătut acasă la Steaua de-o viață

69 de ani. CFR n-a mai bătut acasă la Steaua de-o viață
Ultima victorie înregistrată de CFR Cluj pe terenul "roş-albaştrilor" datează din 1947.
">

CFR Cluj întâlneşte, joi, în deplasare, Steaua, în cea de-a noua rundă din campionatul intern. Cu o victorie pe terenul liderului, "feroviarii" se pot apropia la trei puncte de locul 6.

"Întâlnim o echipă valoroasă, cu jucători talentaţi şi un antrenor experimentat. Ne dorim foarte mult să câştigăm şi să urcăm în clasament. Pe Reghe îl cunosc de mulţi ani, am fost colegi în Bundesliga şi pot spune că a făcut o treabă bună la Steaua până acum", a declarat antrenorul echipei din Gruia, Vasile Miriuţă.

Ultima victorie a "vişiniilor" pe terenul Stelei datează din 1947. Atunci, CFR s-a impus cu 1-0 în faţa echipei cunoscute la vremea respectivă drept CCA Bucureşti.

"Nu contează atât de mult ce s-a întâmplat în trecut. Important e să ne facem jocul şi să ne întoarcem victorioşi. Nici o echipă din lumea asta nu e invincibilă. Aţi văzut ce a păţit Barcelona cu Alaves. Sper ca la felicitările de la finalul meciului de mâine să vină din partea Stelei", a spus tehnicianul de 48 ani.

Răzvan Horj, fobalistul utilizat de CFR pentru regula U21 în ultimele etape, are şanse să fie titularizat şi joi.

"Cu siguranţă va juca şi la Bucureşti. Am mare încredere în Horj. S-a descurcat foarte bine cu Craiova, în Cupa Ligii, dar şi cu Voluntari. Bud se află într-o creştere de formă şi sunt sigur că şi-a păstrat câteva goluri şi pentru mâine. Camora se recuperează şi va reveni pe teren în scurt timp", a mai zis Miriuţă.

De la accidentarea lui Camora, Andrei Peteleu a devenit titular incontestabil pe postul de fundaş stânga: "Jucăm în deplasare, cu vicecampioana României. O să fie o partidă grea, dar şi foarte frumoasă. Meciurile cu Steaua, Dinamo şi alte echipe de valoare ne motivează. Venim după o victorie de moral şi avem încrederea că ne putem impune şi la Bucureşti".

Înainte de jocul cu Steaua, CFR ocupă locul 11, cu 7 puncte. De partea cealaltă, formaţia lui Reghecampf se afllă pe primul loc, cu 20 puncte.

Meciul dintre CFR Cluj şi Steaua se dispută, joi seara, de la ora 21:00, pe Arena Naţională. Partida poate fi urmărită la televizor pe Dolce, Look şi Digisport.

Comenteaza