4 zile până la Derby-ul Clujului: Răspunsul lui Sabău pentru ”U” Cluj, cel care a dus echipa până în finala Cupei României

4 zile până la Derby-ul Clujului: Răspunsul lui Sabău pentru ”U” Cluj, cel care a dus echipa până în finala Cupei României
| Foto: https://www.sport.ro/

Au mai rămas doar 4 zile până la Derby-ul Clujului dintre rivalele ”U” Cluj și CFR Cluj, iar ”Șepcile Roșii” caută un antrenor pentru a-l înlocui pe Toni Petrea. Ioan Ovidiu Sabău a fost prima variantă a ardelenilor pentru banca tehnică.

Ajuns la Universitatea Cluj abia în luna iunie a anului curent, Toni Petrea este aproape de despărțirea de "studenți", iar presiunea pe antrenor e şi mai mare pe măsură ce se apropie marele derby al Clujului.

Rezultatele nesatisfăcătoare și jocul modest al echipei sunt principalele motive de nemulțumire ale conducerii, dar și ale suporterilor, iar Universitatea Cluj caută antrenor chiar înainte de partida cu CFR Cluj, rezilierea contractului cu Petrea urmând să fie anunțată marți sau miercuri.

Ioan Ovidiu Sabău ar fi fost prima variantă a ardelenilor pentru postul de antrenor și în această perioadă se aștepta un răspuns din partea tehnicianului care a reușit să ajungă până în finala Cupei României în sezonul precedent cu U Cluj.

Din informațiile Sport.ro, fostul component al Generației de Aur s-a decis și nu va prelua Universitatea Cluj și de această dată.

Deşi Sabău a avut rezultate impresionante pe banca lui "U" Cluj în sezonul precedent, acesta a decis să întrerupă colaborarea cu ”șepcile roșii” la finalul sezonului. „Consider că e cel mai bine pentru mine și pentru sănătatea mea să întrerup colaborarea cu U Cluj. Nu renunț la cariera de antrenor", a declarat Ioan Ovidiu Sabău la acea vreme.

Printre soluțiile de înlocuire a lui Toni Petrea s-a numărat și Marius Șumudică. Cele două părți au negociat, însă şi acesta a refuzat oferta "studenților".

Comenteaza