1,5 milioane de euro de la Rapid pentru atacantul Krasniqi? Reacţia CFR-ului: "Nu cred că se discută transferurile prin presă"

1,5 milioane de euro de la Rapid pentru atacantul Krasniqi? Reacţia CFR-ului: "Nu cred că se discută transferurile prin presă"
| Foto: https://as.ro/

În presa sportivă a apărut de câteva zile informația conform căreia clubul Rapid l-ar dori pe Ermal Krasniqi (24 de ani) în perioada de mercato a verii şi ar fi dispuşi să scoată 1,5 milioane de euro pentru el. Conducerea CFR-ului a reacționat.

Potrivit gsp.ro, giuleștenii ar fi oferit 1,5 milioane de euro pentru kosovarul care a impresionat în sezonul trecut. Cristi Balaj (51 de ani), președintele CFR-ului, a fost întrebat în cadrul unei intervenții telefonice la Fotbal Club despre această ofertă.

Balaj a afirmat că nu știe de existența ei şi chiar a fost reticent în privința ofertei Rapidului pentru atacantul de top al CFR-ului, Ermal Krasniqi. Oficialul ardelenilor a spus că, chiar dacă această ofertă ar exista și nu ar ști personal de ea, CFR-ul nu va accepta suma de mai sus pentru Krasniqi. 

"Krasniqi pentru un milion și jumătate? Nu cred că se discută transferurile prin presă. Noi nu am discutat cu nimeni de la Rapid pe un astfel de subiect.

Nu am fost informat să fi avut loc o asemenea discuție și mi-ar fi greu să cred că l-am ceda pentru această sumă, dar orice jucător poate fi cedat pentru o sumă corectă. Dacă vine Manchester City și oferă 10 milioane pentru Tachtsidis, nu-l dai?", a spus Balaj, citat de digisport.ro.  

1,4 milioane de euro este cota de piață a lui Ermal Krasniqi, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, iar ardelenii ar spera să îl dea pe 4 milioane de euro pa atacant. 

CFR Cluj a încasat deja din transferuri aproape 5 milioane de euro în această vară:
Nana Boateng - Jeonbuk - 2 milioane de euro
Christopher Braun - Rapid - 250.000 de euro
Simone Scuffet - Cagliari - 1 milion de euro
Yuri Matias- Neftchi Baku - 400.000 de euro
Andrei Burcă - Al Okhdood - 1 milion de euro

Comenteaza