Fostul CFR-ist Sougou, despre transferurile istorice din Franţa: "'Meciurile nu se câştigă pe hârtie"

Fostul CFR-ist Sougou, despre transferurile istorice din Franţa:
Fostul fotbalist al CFR-ului, Modou Sougou, a învăţat din experienţa "feroviarilor" pe Old Trafford, când au reuşit să învingă faimoasa formaţie Manchester United. În prezent la Olimpyque Marseille, Sougou nu se sperie de transferurile istorice din Hexagon, Cavani care i se alătură lui Ibrahimovic la PSG, respectiv Falcao la Monaco.

"În fotbal, meciurile nu se câştigă pe hârtie. Ştim că aceste echipe au jucători de nume, de renume, dar ne concentrăm pe echipa noastră şi ştim că dacă facem ce trebuie facem nu trebuie să invidiem aceste formaţii; suntem încrezători că avem o echipă bunăî şi putem avea realizări n campionat şi suntem aici să o facem", a declarat fostul jucător al CFR-ului, Modou Sougou, într-un video-interviu pentru site-ul oficial al echipei Olimpyque Marseille, unde evoluează din iarna acestui an. Răspunsul lui Sougou a venit la o întrebare a realizatorului interviului referitor la cum se raportează la sosirile unor jucători de renume, ca Falcao, la AS Monaco, respectiv Cavani la Paris Saint Germain.

Fotbalistul senegalez a mai precizat că doreşte să ajute mai mult echipa la care evoluează şi să îşi îm,bunătăţească performanţele. În cele şase luni petrecute la OM Sogou a evoluat în 16 meciuri, a reuşit un gol şi două pase decisive.

"Am obligaţia să fac mai mult. Având în vedere calităţile mele, care i-au determinat pe conducătorii de aici să mă transfere, trebuie să fac mai mult. Jocul meu trebuie să fie decisiv, să marchez sau să ofer pase decisive. Pentru asta trebuie să ajung să evoluez cu regularitate pe tot parcursul sezonului", a arătat Sougou.

Fotbalistul senegalez a mai precizat, pe de altă parte, că speră ca împreună cu naţionala ţării sale să se califice la Cupa Mondială de anul viitor din Brazilia.

Sougou a evoluat la CFR Cluj din iunie 2011, până în iarna acestui an, fiind unul din remarcaţii echipei, atât în campionat, cât şi în Liga Campionilor.

 

Comenteaza