Foto Vrei aer în autobuzele CTP din Cluj-Napoca? Ia-ţi o şurubelniţă

Vrei aer în autobuzele CTP din Cluj-Napoca? Ia-ţi o şurubelniţă
| Foto: Silvia Pugna - ZIUA de CLUJ
Vrei aer în autobuzele CTP? Ia-ţi o şurubelniţă
Vrei aer în autobuzele CTP? Ia-ţi o şurubelniţă
Vrei aer în autobuzele CTP? Ia-ţi o şurubelniţă
Vrei aer în autobuzele CTP? Ia-ţi o şurubelniţă

Nu au trecut zilele răcoroase la Cluj-Napoca, iar faptul de a circula cu mijloacele de transport public CTP din oraş devine o provocare dacă ai vrea puţină... aerisire. 

Ba e cald, ba e frig la Cluj. Dar uneori mirosurile insuportabile din troleibuze sau autobuze te împing cu viteză mare spre un geam pe care l-ai vrea deschis. Dar, surpriză!

În unele mijloace de transport CTP geamurile sunt toate blocate şi nu pot fi deschise decât... dacă ai avea o şurubelniţă la tine. Puţin probabil. Aşa că suporţi cu stoicism transpiraţia altora şi te năduşeşti şi tu dacă nu ai destul timp să cobori şi să aştepţi altă maşină. 

Din punctul de vedere al celor care se încing în maşinile transportului public, la grămadă mare, în traficul care nu se mişcă prea lejer, e greu, chiar greu. Varianta de a lua altă maşină, mai aerisită, sau una în care şoferul s-a îndurat să deblocheze sistemul de deschidere al ferestrelor, va implica evident şi un alt bilet.  

Din punctul de vedere al celor scrise pe sistemul de închidere/deschidere al geamuruilor minuscule baiul e că acestea sunt blocate dacă există aer condiţionat. Dar încă nu există. Iar dacă există cu ce ne-ar ajuta mai mult decât o gură de aer proaspăt? 

Mulţumim CTP Cluj dacă vă înduraţi de cei care scutesc traficul din oraş de alte maşini şi le oferiţi confortul de a avea parte de o gură de aer pe parcursul călătoriei prin oraş. 

Comenteaza