"Un părinte care își duce odrasla la grădi cu bicicleta" solicită "minime măsuri de siguranță în trafic"

"Un părinte care își duce odrasla la grădi cu bicicleta" solicită "minime măsuri de siguranță în trafic"

Un clujean care foloseşte bicicleta ca mijloc de transport în municipiul Cluj-Napoca semnalează că tot mai des nu poate folosi pistele de biciclete din oraş din cauza celor care staţionează exact în drum. 

Pe strada Bună Ziua din Cluj-Napoca, în fața unui liceu/școală, un părinte "care își duce odrasla la grădi cu bicicleta" a făcut o fotografie prin care dovedeşte că pistele de biciclete sunt adesea ocupate de maşini.  

"Sunt un părinte care își duce odrasla la grădi cu bicicleta. Aici str. Bună Ziua, în fața unui liceu/școală. Apreciem toate eforturile Municipiul Cluj-Napoca de a face orașul verde, eco, bio, etc.

DORIM şi minime măsuri de siguranță în trafic și de disciplinare a șoferilor care ignoră total pista de biciclete.

Se staționeaza pe pistă, se deschid portierele în fața biciclistului fără a se asigura, se virează pe stradă secundară ignorând sau neobservând biciclistul. Mulțumiri! Să avem o zi bună cu trafic lejer!", transmite clujeanul pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Cluj

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza