Foto "Masa Săracilor" din Cluj-Napoca, misiune caritabilă la turație maximă: 33.562 de porţii de hrană caldă

Asociaţia Masa Săracilor este o organizaţie filantropică non-guvernamentală care oferă hrană caldă pentu 500 de persoane defavorizate. 

În bucătăria Masa Săracilor se lucreată cu voluntari, iar alimentele sunt donate de oameni cu inimă mare. "Dragi prieteni, e gata bilantul campaniei pe 2022! Pentru noi anul 2022 a fost unul minunat, in care ne-am continuat misiunea caritabila la turatie maxima!

Am gatit 141 de mese cu un total de 33.562 de portii de hrana calda gatite! Nu este succesul nostru, el va apartine in totalitate, datorita sustinerii pe care ne-o aratati zi de zi! Ramaneti alaturi de noi, e o munca grea si frumoasa pe care ne-o asumam cu bucurie si daruire maxima! Continuam alaturi de voi!", au anunţat cei de la Masa Săracilor Cluj-Napoca

“Masa Saracilor” este o campanile caritabila care sustine cu hrana calda 500 de persoane defavorizate din Cluj-Napoca, Oradea, Floresti, Gherla, Soimeni şi Feiurdeni.

"Reţeta reuşitei este dragostea şi atenţia pe care o oferim familiilor asistate şi organizarea profesionistă a acţiunilor, în parteneriat cu mici comunitati având aceeaşi dorinţă, de a activa caritabil fără a aştepta vreo recompensă materială.  “Masa Saracilor” este în esenţă o campanile frumoasa care uneste sufletele oamenilor, intr-un efort care cultiva filantropia si sanatatea morala.

Săptâmanal cei de la Masa Săracilor gătesc 1000 de caserole cu hrană caldă care sunt distribuite la domiciliu prin grija voluntarilor distribuitori. Campaniile “Hrană Pentru Viață" pot fi susținute prin donații de toți cei care apreciază efortul voluntarilor și spiritul filantropic. 

Sursa foto: https://www.facebook.com/MasaSaracilorClujNapoca 

Comenteaza