HOROSCOP 28 decembrie. Ce vă rezervă astrele între Crăciun și Revelion

HOROSCOP 28 decembrie. Ce vă rezervă astrele între Crăciun și Revelion

Iată ce vă rezervă astrele pentru 28 decembrie 2022 în funcție de zodie

Luna din Peşti face azi un careu tensionat cu Marte retrograd din Gemeni, iar Venus din Capricorn aderă la un sextil armonios cu Neptun din Peşti. Pentru zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti), se arată o zi tensionată de dimineaţă, dar lucrurile revin la normal în a doua parte a zilei.

Berbec

Este posibil ca de dimineaţă să primeşti unele veşti care te îngrijorează sau doar te pun pe gânduri, dar este indicat să nu iei decizii pe baza lor. S-ar putea să nu poţi da înapoi de la ele şi să se dovedească a nu fi fost cele mai inspirate alegeri. Pe de altă parte, te bucuri de un climat pozitiv pe plan profesional. Poate că primeşti sprijin din partea unuia dintre superiori într-o chestiune în care nu te aşteptai să te susţină. Sau poate că cineva din familie te ajută să ieşi din pasa proastă din prima parte a zilei.

Taur

Nu sunt indicate astăzi investiţiile în planuri de viitor sau proiecte de grup. Există unele riscuri de care nu eşti foarte conştient(ă) acum şi s-ar putea să nu scoţi profitul la care sperai dacă mergi astăzi prea departe cu infuziile de capital. În a doua parte a zilei, s-ar putea să îţi dai seama care sunt acestea şi îţi vei mulţumi că ai fost prudent(ă). Aşadar, răbdarea este cel mai bun aliat al tău în aceste circumstanţe. Încearcă să vezi ce anume nu funcţionează şi gândeşte-te ce poate fi făcut pentru a elimina acele neajunsuri cu care te-ai putea confrunta.

Gemeni

În această dimineaţă, există posibilitatea să apară unele discuţii în contradictoriu între tine şi un superior sau o persoană din familie. Lucrurile revin încetul cu încetul la normal în a doua parte a zilei, când se lămuresc într-un fel sau altul problemele din prima parte a zilei. S-ar putea să rămână o urmă de tensiune între voi, dar găsiţi o modalitatea de a colabora, de a vă duce la bun sfârşit sarcinile comune sau treburile în privinţa cărora depindeţi unul de celălalt. Nu mătura sub covor astfel de situaţii; ele pot să revină în actualitate cândva în viitorul foarte apropiat.

Rac

Starea ta de spirit s-ar putea să lase astăzi de dorit. Poate că te resimţi după sărbători sau nu te simţeai pregătit(ă) pentru volumul de sarcini care ţi-a revenit astăzi. În a doua jumătate a zilei, s-ar putea să găseşti sprijin într-un coleg de muncă sau persoana iubită, care te ajută să faci faţă treburilor pe care le ai de rezolvat sau îţi oferă un sfat care pune lucruri într-o altă perspectivă. Oricare ar fi situaţia, lucrurile încep să se schimbe în a doua parte a zilei şi vezi mai uşor luminiţa de la capătul tunelului. Încearcă să gândeşti pozitiv.

Leu

Unele proiecte în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le coordonezi s-ar putea să nu evolueze aşa cum ţi-ai fi dorit, astfel că s-ar putea să te confrunţi cu unele temeri destul de serioase în privinţa lor de dimineaţă. Într-un final, cândva după-amiază încolo, reuşeşti să îţi găseşti ritmul şi determinarea de a da de capăt problemelor. S-ar putea să descoperi că nu era vorba de ceva serios, ci pur şi simplu trebuia să iei taurul de coarne într-o privinţă şi să tai imediat nodul gordian. În rest, nu trebuie decât să dai dovadă de ceva mai multă adaptabilitate.

Fecioară

De dimineaţă, s-ar putea să se manifeste unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă, cel mai probabil din cauza faptului că au apărut unele dezechilibre în raportul de forţe între voi. Lucrurile s-ar putea să revină la normal în a doua parte a zilei, în sensul în care revii la sentimente mai bune cu persoana iubită. Pe de altă parte, s-ar putea ca problemele să nu se fi rezolvat cu totul. Este important să lămuriţi cum anume s-a ajuns la situaţia de dimineaţă. În caz contrar, există riscul să vă mai întâlniţi şi pe viitor cu contexte tensionate similare.

Balanţă

Te aşteaptă o zi destul de ocupată în plan profesional. Ai parte de tot felul de sarcini complicate, care trebuie finalizate în timp scurt şi care s-ar putea să nu meargă conform planului. În a doua parte a zilei, s-ar putea să îţi dai seama mai bine ce este de făcut. Sau poate că nu te confrunţi cu atâtea piedici când te ocupi de chestiunile domestice pentru care eşti responsabil(ă). Aşadar, dacă ziua nu începe prea bine, nu este cazul să îţi faci griji că lucrurile vor sta tot aşa până la finalul ei. Se va găsi cumva o rezolvare.

Scorpion

În prima parte a zilei, există riscul să apară unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei mici, cel mai probabil pentru că nu discutaţi suficient sau cât de deschis ar treburi despre ceea ce simţiţi şi care sunt nevoile voastre. Găsiţi o cale de dialog în a doua jumătate a acestei zile, atunci când vă daţi seama că aveţi mai mult de câştigat dacă sunteţi sinceri. Este important să ţii minte lecţia acestei zile şi să mizezi întotdeauna pe transparenţă în ceea ce priveşte astfel de chestiuni. În caz contrar, pot apărea probleme extrem de serioase.

Săgetător

S-ar putea să îţi fie destul de greu să comunici cu unii membri ai familiei în prima parte a zilei, astfel că este nevoie de un efort suplimentar din partea ta pentru a accesa o frecvenţă comună cu cei dragi. A doua jumătate a acestei zile vă surprinde într-o dispoziţie mai bună. Ba mai mult, se pare că aţi ajuns la un punct de vedere comun cu privire la o investiţie în spaţiul de locuit sau gospodărie în general. Aşadar, este posibil ca anul viitor să vă suprindă cu unele sarcini casnice mult simplificate de o investiţie comună foarte inspirată.

Capricorn

Discuţiile cu anumiţi colegi de muncă s-ar putea să meargă într-o direcţie pe care n-ai anticipat-o şi care nu este cea pe care ţi-ai fi dorit-o. Poate că nu aveţi idei similare în ceea ce priveşte o sarcină de lucru comună ori se ajunge la neînţelegeri din cauza unei confuzii. Oricare ar fi situaţia, cert este să ajungeţi la un oarecare consens în a doua parte a zilei, lucru care vă permite să rezolvaţi unele treburi urgente, care nu ar fi suferit amânare. Pe de altă parte, s-ar putea ca unele puncte de vedere să nu se schimbe prea mult.

Vărsător

S-ar putea să apară astăzi unele cheltuieli pe care nu le-ai luat în calcul atunci când ţi-ai plănuit bugetul pentru această parte din săptămână. În privinţa unora dintre ele, s-ar putea să faci ceva pentru a le evita. De exemplu, încearcă să reduci cheltuielile care vizează lucruri de care tu sau cei dragi nu aveţi nevoie. În felul acesta, îţi dai seama că poţi face unele economii care se simt la buzunar şi care te ajută să îţi finanţezi alte planuri mai importante, cum ar fi cele pe care ţi le-ai făcut pentru petrecerea organizată cu ocazia trecerii dintre ani.

Peşti

Este posibil să se stârnească unele discuţii în contradictoriu de dimineaţă cu cineva din familie. În acest context, este important să nu laşi orgoliul să îţi dicteze discursul. Încearcă să vezi unde anume nu se întâlnesc punctele voastre de vedere şi, în acest fel, îţi va fi mai uşor să ajungi la un consens cu ei. În plus, aveţi planuri comune astăzi, iar pentru ca totul să meargă ca la carte, este important să laşi de la tine. Într-un fel sau altul, veţi reuşi să navigaţi aceste diferenţe, cu toate că rămâne o oarecare tensiune în aer pe parcursul zilei.

Comenteaza