Băiat de 14 ani, înjunghiat de tată la tăiatul porcului/ Copilul a murit

Băiat de 14 ani, înjunghiat de tată la tăiatul porcului/ Copilul a murit

Un băiat în vârstă de 14 ani a fost înjunghiat, duminică, de tatăl său.

Teribilul incident s-a petrecut în comuna Pădureni, județul Vaslui. Potrivit reprezentanţilor IPJ Vaslui, minorul a fost găsit în stop cardio-respirator şi în şoc hemoragic, iar cadrele medicale ajunse la faţa locului au efectuat manevre de resuscitare, la care băiatul nu a răspuns.

"Poliţiştii din Vaslui au fost sesizaţi prin apel la numărul de urgenţă 112 cu privire la faptul că, în localitatea Ivăneşti, comuna Pădureni, un minor de 14 ani ar fi suferit o plagă în zona inghinală, posibil înjunghiată, provocată de tatăl său. Prezumtivul autor, un bărbat, de 46 de ani, este în stare avansată de ebrietate şi se află în custodia poliţiştilor. În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul sesizat şi dispunerea măsurilor legale", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, conform Agerpres.

Din primele informaţii oferite de anchetatori, băiatul se afla în gospodărie împreună cu tatăl său, pe care îl ajuta la tăiatul porcului. Scandalul ar fi pornit de la ceva legat de animalele din curte.

Comenteaza