"Am trecut în viteză şi am stropit o persoană aflată pe trotuar, îmi cer mii de scuze"

"Am trecut în viteză şi am stropit o persoană aflată pe trotuar, îmi cer mii de scuze"

A plouat la Cluj-Napoca marţi, iar pietonii au fost în pericol să fie "aghezmuiţi" de şoferii prea grăbiţi să mai prindă câte un semafor pe culoarea verde. 

Când plouă sau ninge, mulți pietoni din Cluj-Napoca sunt ”murați” din cap până în picioare de către șoferii prea grăbiți ca să mai reducă din viteză în dreptul băltoacelor de pe lângă trotuare. Care nu sunt deloc puține... 

Dacă majoritatea şoferilor care ”aghezmuiesc” din cap până-n picioare pietonii cu mocirla de pe șoselele din Cluj-Napoca îşi văd de drum, iată şi un exemplu care merită respect. 

O postare diferită de majoritatea celor de pe pagina de Facebook Info Trafic jud. Cluj a ridicat multe pălării în semn de respect. "Neata, azi la ora 7:55 în față la căminul Economică am trecut în viteză pe B1și am stropit o persoană aflată pe trotouar, îmi cer mii de scuze și dacă vede postul să îmi scrie, promit să suport cheltuieli de curățare a hainelor, îmi cer scuze pentru neplăcerea creată, am văzut/vazut-o târziu după un stâlp", a scris un şofer cu bunul simţ la purtător. 

Unii s-au gărbit să dea vina ba pe aurorităţi că nu fac drumuri mai bune, sau canalizări funcţionale, alţii au dat vina pe şoferi că nu circulă preventiv, sau că ar trebui să facă manevre de ocolire pe cealaltă bandă în loc să stropească tot ce mişcă pe trotuar, însă postarea cu pricina era despre altceva. Despre un om care îşi recunoştea greşeala şi se scuza onest pentru aceasta. 

"Apreciez mult scuzele pentru incident!", a venit răspunsul pe grupul de Facebook, iar pălăriile au început să se ridice, rând pe rând, în semn de respect. 
"Așa răspândim omenia! Jos pălăria pentru asumare!"
"Mai rar, mai sunt și oameni cu bun simț!!!"
"Se poate întâmpla!"
"Mare domn."
"RESPECT ! MAI RAR ACEASTA ATITUDINE MAI ALES ACUM IN ZILELE NOASTRE CÂND MAÂRLĂNIA ŞI NESIMTŢIREA SUNT LA COTE MAXIME"
"Așa am pățit eu. Vai, nu înjur de obicei dar în acel moment... am fost udă, murdară și du-te la muncă, dar a trecut. Respect acestui domn foarte frumos, să ai parte de sănătate și o zi binecuvântată."
"Omul recunoaște că a circulat cu viteză și de aia a stropit persoana. Dacă circuli corespunzător condițiilor de vreme nu stropești pe nimeni. Apropo tot RESPECTUL pt mesajul lui, sunt puțini care recunosc când greșesc și nu arunca vina pe vecini vorba aia."

Comenteaza