Valorile COVID rămân constante la Cluj. Câți clujeni au fost depistați cu virusul de ieri până azi/ Noi decese

Valorile COVID rămân constante la Cluj. Câți clujeni au fost depistați cu virusul de ieri până azi/ Noi decese

De o săptămână, numărul infectărilor și al deceselor provocate de coronavirus a rămas aproape constant, cu mici variații de la o zi la alta.

În ultimele 24 de ore, au fost depistați 149 clujeni infectați cu SARS-CoV-2. Au fost făcute 2.074 de teste, din care 507 diagnostic grupe de risc, 201 teste efectuate la cerere și 1.366 teste rapide. Până în acest moment s-au realizat 831.680 de teste, la nivelul județului Cluj.

Sunt 519 pacienți cu COVID internați în spitalele din Cluj, iar pe secțiile ATI sunt 83 de bolnavi în stare gravă. În ultima zi au murit șase persoane infectate cu virusul, dintre care cinci din Cluj, astfel că numărul deceselor a ajuns la 1.660, din care 1.028 din județ.

Totodată, au fost vindecați și externați 7.678 de pacienți, din care 5.204 din județul Cluj. Rata incidenței pe județul Cluj a scăzut la 3,76 la mia de locuitori (vezi AICI incidența la Cluj-Napoca). 

Coronavirusul, pe platou

De o săptămână, din 18 noiembrie, de când numărul infectărilor zilnice a scăzut sub pragul de 200, cifrele COVID raportate la Cluj se învârt aproximativ în jurul acelorași valori, atât la cazurile noi, cât și la numărul pacienților la ATI sau a spitalizărilor. Din păcate, se observă o constanță și în cazul deceselor, zilnic fiind înregistrate noi cazuri.

Comenteaza