Tatăl Mădălinei Manole a murit infectat cu COVID-19. La ATI nu mai erau locuri

Tatăl Mădălinei Manole a murit infectat cu COVID-19. La ATI nu mai erau locuri

Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole, a murit în urma complicațiilor date de infecția cu SARS-CoV-2. La acel moment, la Ploieşti, nu existau paturi libere la terapie intensivă. Pacientului i s-a oferit varianta transferului la Târgu-Mureş, dar acesta a refuzat.

Tatăl Mădălinei Manole, infectat cu coronavirus, a murit miercuri, scriu jurnaliștii de la Adevărul.ro. Ion Manole a fost internat în stare gravă în spital săptămâna trecută.

Acesta avea probleme respiratorii şi necesita ventilaţie mecanică. La acel moment, la Ploieşti, nu existau paturi libere la terapie intensivă, motiv pentru care i s-a oferit varianta transferului la Târgu-Mureş, dar a refuzat.

Tatăl Mădălinei Manole avea 77 de ani și suferea și de alte afecțiuni. Starea lui de sănătate s-a agravat apoi de la o zi la alta, iar miercuri, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator. 

Cântăreața Mădălina Manole a murit în 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreața a fost găsită decedată în locuința ei, iar medicina legală a stabilit că îndrăgita artistă s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic. Moartea ei a șocat opinia publică și a dat naștere unor îndelungate discuții și controverse.

Comenteaza