Târg de locuri de muncă în străinătate pentru medicii clujeni (P)

Târg de locuri de muncă în străinătate pentru medicii clujeni (P)
Cadrele medicale din Cluj-Napoca sunt invitate la cea de a noua ediţie a târgului de locuri de muncă "Careers in White", ce va avea loc în data de 24 noiembrie, la Casa de Cultură a Studenţilor.

Evenimentul este deschis tuturor candidaţilor din domeniul medical, indiferent de specialitate şi experienţă. Candidaţii sunt sfătuiţi să aibă la ei un CV actualizat, iar angajatorii îi aşteaptă cu o serie de răspunsuri la întrebări legate de sisteme medicale internaţionale.

"Aducând împreună candidaţii şi angajatorii medicali, credem că ambele categorii se vor bucura de beneficiul discuţiilor libere, procesului mai facil de angajare şi testarea ofertelor disponibile pe piaţa muncii din domeniul sănătăţii. Oportunităţile disponibile în cadrul târgului au potenţialul de a crea diferenţe semnificative în cariera doctorilor, asistentelor şi nu numai, prin practică în sisteme medicale distincte. Cu fiecare ediţie a târgului ne luăm angajamentul de a sprijini doctorii specialişti şi rezidenţi, cât şi celelalte cadre medicale, în găsirea locului de muncă pe care şi-l doresc. Aproximativ 30% din vizitatorii târgului Careers in White (Cariere în Alb) îşi găsesc un job în mai puţin de un an, iar restul de 70% rămân activi în procesul de selecţie şi recrutare", a declarat doctor Covaliu B., manager al evenimentului.

Angajatorii prezenţi la târg provin din ţări precum Germania, Marea Britanie, Irlanda, Franţa, Belgia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Suedia, Austria şi Elveţia.

Târgul este deschis publicului între orele 10-16, iar intrarea este gratuită.

Despre Careers in White

Târgul de joburi exclusiv medical este susţinut de Careers in White International în România, din 2008, sub numele Cariere în Alb. La cea de a noua ediţie sunt aşteptaţi peste 10.000 de vizitatori în cele 8 oraşe universitare din ţară.

Careers in White International (Cariere în Alb) este o platformă destinată întâlnirii personalului medical în căutarea unui loc de muncă cu potenţiali angajatori din domeniul sănătăţii. Posturile vacante sunt pentru toate specialităţile medicale şi pornesc de la salarii de 2 500 de euro, incluzând cursuri de limbi străine şi consiliere în cariera medicală, în sisteme medicale variate.

 

 

Comenteaza