Profesorul de sănătate publică, Răzvan Cherecheş: de ce este important pentru om ''Căpitanul Afină''

Profesorul de sănătate publică, Răzvan Cherecheş: de ce este important pentru om ''Căpitanul Afină''

Odată, într-o lume plină de fructe și legume, trăiau niște eroi colorați numiți "Fructele de pădure"

''Acești eroi aveau o putere specială: o substanță numită "polifenoli", care îi ajuta să protejeze inima oamenilor
dar oare acești eroi minunați erau suficient de puternici pentru a-i ajuta pe oamenii mai mari și mai grei, care se confruntau cu probleme de sănătate precum sindromul metabolic?

Un grup de cercetători curioși a decis să afle acest lucru, așa că au organizat o cursă specială între eroii noștri, "Fructele de pădure", și o echipă de control care bea doar apă după opt săptămâni de competiție, s-au adunat rezultatele surprinzător, s-a descoperit că eroii "Fructele de pădure", în special Căpitanul Afină, au ajutat oamenii mari și grei să-și reducă tensiunea arterială mai mult decât echipa de control care a băut doar apă de asemenea, căpitanul Afină a redus niște substanțe rele din sânge, care pot provoca probleme inimii așadar, eroii "Fructele de pădure" au demonstrat că pot ajuta la îmbunătățirea sănătății chiar și pentru oamenii cu probleme de sănătate precum sindromul metabolic.

Haideți să ne bucurăm de puterea acestor eroi delicioși și să adăugăm mai multe fructe de pădure în alimentația noastră! Acum serios, consumul de afine, proaspete sau congelate, pot să reducă factorii de risc cardio-vasculari - data viitoare când sunteți la supermarket, luați o caserolă de afine'', scrie Razvan Chereches.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza