Primarul din Iaşi, depistat pozitiv la testul pentru COVID-19. Mai mulţi angajaţi ai primăriei sunt infectaţi

Primarul din Iaşi, depistat pozitiv la testul pentru COVID-19. Mai mulţi angajaţi ai primăriei sunt infectaţi
| Foto: Mediafax foto - Ilinca Nazarie

Primarul din Iaşi, Mihai Chirica a fost depistat pozitiv la testul pentru noul coronavirus. Acesta a făcut anunţul pe pagina sa de Facebook şi spune că s-a izolat şi se simte „normal”, dar îi avertizează pe oameni să se ferească de boală.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Primarul Mihai Chirica a explicat pe reţeaua de socializare că nu are simptome şi că a făcut testul după ce mai multe persoane din primărie, inclusiv unul dintre viceprimari, s-au îmbolnăvit de Covid 19. Chirica l-a desemnat pe viceprimarul Radu Botez să-i ţină locul şi a anunţat că va păstra legătura cu acesta prin intermediul telefonului.

„Dragi ieşeni,
Fidel promisiunii făcute de a fi întotdeauna sincer cu dumneavoastră, concetăţenii mei, vreau să vă anunţ că am fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19. Am făcut acest test după ce am aflat că o parte dintre colegii de muncă din primărie au contractat noul coronavirus.

Vă anunţ că m-am izolat , ma simt normal şi că în următoarea perioadă voi urma schema de tratament recomandată de specialişti pentru a ţine boala sub control. Imediat ce medicii vor considera că m-am vindecat, mă voi întoarce la muncă. Până atunci, îl desemnez pe domnul viceprimar Radu Botez pentru a  prelua atribuţiile de primar, coleg cu care ma voi consulta permanent.

Este un moment foarte bun pentru a repeta îndemnurile de a fi responsabili şi solidari în această perioadă atât de dificilă pentru toţi.

Dragi ieşeni, aveţi grijă unii de ceilalţi, feriţi-vă de boală şi nu uitaţi ca sănătatea e un dar.

Vă mulţumesc pentru înţelegere!”

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza