Prefect de Cluj: Conform discuţiilor purtate cu domnul Arafat, restricţiile vor urma să intre în vigoare începând cu ziua de mâine

Prefect de Cluj: Conform discuţiilor purtate cu domnul Arafat, restricţiile vor urma să intre în vigoare începând cu ziua de mâine

 Prefectul de Cluj, Tasnádi István-Szilárd, a afirmat că, din discuţiile cu secretarul de stat Raed Arafat, măsurile s-ar aplica doar de sâmbătă.

Hotărârea de Guvern care prevede limitarea circulaţiei, de la ora 20.00, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, în localităţile care au incidenţă mai mare de 4 la mie, dar şi care decide închiderea operatorilor economici la ora 18.00, nu a apărut încă în Monitorul Oficial, deşi mai sunt doar câteva ore până termenul respectiv. În repetate rânduri, autorităţiţile precizaseră că vizează deja acest sfârşit de săptămână pentru impunerea noilor restricţii.

Prefectul de Cluj, Tasnádi István-Szilárd, a afirmat, vineri, râspunzând unor întrebări, că, din discuţiile cu secretarul de stat Raed Arafat, măsurile s-ar aplica doar de sâmbătă. ”Conform discuţiilor purtate cu domnul Arafat, restricţiile vor urma să intre în vigoare începând cu ziua de mâine. Însă da, odată cu închiderea operatorilor economici începând cu ora 18, se vor închide şi terasele, din păcate”, a transmis prfectul de Cluj.

Potrivit ultimelor date transmise de Grupul de Comunicare Strategică, 11 judeţe sunt în scenariul roşu, iar multe dintre marile municipii au trecut de incidenţa de 4 la mie. În Bucureşti incidenţa este de 6,67 la mie, iar judeţul Ilfov a trecut de incidenţa de 8 cazuri la mia de locuitori. 

Etichete
Comenteaza