La ce oră se deschid listele de așteptare la Cluj pentru etapa a 3-a de vaccinare?

La ce oră se deschid listele de așteptare la Cluj pentru etapa a 3-a de vaccinare?

Campania de vacccinare din România intră de luni, 15 martie 2021, în etapa finală, cea de-a treia, care va fi deschisă tuturor persoanelor care au împlinit 16 ani și care doresc să se vaccineze.

În localităţile cu rata de infectare de peste 4,5 la 1.000 de locuitori, va începe vaccinarea propriu-zisă a persoanelor care s-au programat deja. 

Pentru restul, vor fi alcătuite liste de așteptare. Oamenii se pot înscrie pe platforma națională de vaccinare sau prin intermediul call-center-ului. Duminică seară, platforma nu era funcțională tocmai pentru că se făcea o actualizare de soft în acest scop.

Autoritățile au anunțat că listele de așteptare se vor deschide succesiv, pe județe (luate în ordine alfabetică), începând cu dimineața zilei de 15 martie 2021, ora 09:00. Vor fi trei intervale orare pentru deschiderea listelor.

Conform programului pe județe pentru deschiderea listelor de așteptare Clujul deschide lista de aşteptare între 9:00-11:00, alătri de alte centre de vaccinare anti-COVID din județele Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Constanța şi Covasna.

Comenteaza