Harta vaccinării în România. VEZI procentul de vaccinare și incidența pe localități

Harta vaccinării în România. VEZI procentul de vaccinare și incidența pe localități

Harta interactivă care arată rata de acoperire vaccinală la nivelul fiecărei localități din România, date actualizate zilnic, a fost realizată de cercetătorii Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor a UBB Cluj.

Harta interactivă este realizată ca parte a proiectului de cercetare cu tema COVID-19: Romanian Economic Impact Monitor, care monitorizează în timp real evoluția pandemiei, respectiv starea economică a țării, oferind în același timp previziuni pe termen scurt și mediu privind pandemia și performanța economică a României.

Harta dezvoltată de cercetătorii clujeni indică, pentru fiecare localitate în parte, rata vaccinării, incidența cazurilor de COVID-19, scenariul restricțiilor, scenariile de funcționare a școlilor.

Harta, care poate fi consultată AICI, este realizată ca parte a proiectului de cercetare cu tema COVID-19, Romanian Economic Impact Monitor, care monitorizează în timp real evoluția pandemiei, respectiv starea economică a țării, oferind în același timp previziuni pe termen scurt și mediu privind pandemia și performanța economică a României.

Conform UBB Cluj, rezultatele complete ale proiectului de cercetare sunt actualizate zilnic și pot fi consultate pe platforma online COVID-19 RoEIM (econ.ubbcluj.ro/coronavirus), iar analizele mai detaliate sunt publicate în mod constant pe pagina de Facebook a proiectului.

Comenteaza