Fost voluntar: '' În medie 30 de clujeni se vaccinează pe oră cu doza doi sau cu a treia doză doar la Drive Through''

În medie 30 de clujeni se vaccinează pe oră cu doza doi sau cu a treia doză doar la Drive Through.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

''Azi a început vaccinarea cu a 3-a doză. De dimineata am primit câteva întrebări referitoare la vaccinarea "booster shot". Cum nu mai sunt la Drive Through am sunat și eu la foștii mei colegi sa verific unele informații.
Erau destul de aglomerați. Azi a crescut simțitor ritmul vaccinării. În medie 30 de clujeni se vaccinează pe oră cu doza doi sau cu a treia doză doar la Drive.

De dimineata de la 8 până la amiază erau 150 persoane deja iar timpul de așteptare variază între 30 și 45 minute. M-am simțit puțin aiurea pentru că dimineața am trimis pe cineva la vaccinare sigur pe mine că azi, la fel ca ieri și la fel ca în ultimele 2 luni vaccinarea se va face foarte rapid.

Apoi m-am și bucurat când am văzut parcarea plina ochi de mașini care așteptau la rând. Situația în țară este destul de complicată. Toate estimările bat spre roșu și faptul că oamenii au venit în număr mare aici la Cluj e foarte bine.

A 3-a doza se poate face după 180 de zile de la a doua vaccinare. Eu m-am vaccinat primele două doze cu Astra Zeneca și a treia doză va trebui să o fac cu Pfizer sau Moderna, așa preved protocoalele. Pentru cei vaccinati cu Pfizer, Moderna, JJ e destul de clar'', scrie Florin Morosanu, fost voluntar la Drive Through.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza