Fiul ministrului Educației a luat COVID la petrecerea de Revelion

Fiul ministrului Educației a luat COVID la petrecerea de Revelion

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat că fiul său a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus după ce a participat la o petrecere de Revelion.

Sorin Cîmpeanu a declarat că, despre situația fiului său, care este student și este vaccinat împotriva COVID-19, că nu a avut simptome şi că virusul a fost depistatîn urma unui test făcut pentru ”o cu totul altfel de problemă”.

”A luat boala, nu la şcoală, într-o petrecere de Revelion în care mai mulţi studenţi... el a purtat mască, mi-a spus că tot timpul, cu excepţia nopţii de Revelion. (...) Este vaccinat complet şi, totuşi, încă o explicaţie pentru a ne concentra pe numărul de paturi destinate pacienţilor  COVID. Este vaccinat, a purtat mască tot timpul, cu o singură excepţie, în noaptea de Revelion şi a contactat virusul. Nu a dezvoltat niciun fel de simptome. A stat corect în izolare, şi-a terminat perioada de izolare şi a mers la facultate. (...) a mers pentru o cu totul altfel de problemă, nu avea nicio legătură cu COVID şi cu simptomele, a trebuit să facă testul şi la test a fost rezultat pozitiv”, a relatat Sorin Cîmpeanu, la Digi24.  

Comenteaza