Dr. Quinn: Cum mâncăm în concediu, astfel încât să nu ne îngrășăm (prea tare), dar nici să fim frustrați

Dr. Quinn: Cum mâncăm în concediu, astfel încât să nu ne îngrășăm (prea tare), dar nici să fim frustrați

Știm că în România există un cult al vacanțelor all-inclusive, lucru care presupune să-ți umpli farfuria până la refuz – dimineața, la prânz și seara.

Sigur, fiecare este liber să facă ce dorește în vacanță, iar ideea acestui material nu este să vă inducă ideea că ar trebui  să suferiți de foame, sau să salivați în fața farfuriilor vecinilor de masă. Până la urmă, concediul presupune, printre altele, experiențe culinare noi, pentru că fiecare destinație ne oferă preparate inedite, specifice locului pe care îl vizităm. Nu ar fi păcat, așadar, să nu ne bucurăm la maxim de această experiență?

Totuși, trebuie să țineți cont că o săptămână de lăcomie poate lăsa urme serioase pe siluetă și, în loc să vă simțiți plini de energie, așa cum ar fi normal în vacanță, să aveți indigestii și o stare de apatie care să vă împiedice să explorați cât mai multe locuri minunate.

Așadar, trebuie să găsiți calea de mijloc...

Comenteaza