Deputatul Radu Moisin, de Săptămâna Mondială a Imunizării: „Vaccinurile ne aduc mai aproape” / Ce spune de Cluj

Deputatul Radu Moisin, de Săptămâna Mondială a Imunizării: „Vaccinurile ne aduc mai aproape” / Ce spune de Cluj

Parlamentarul clujean, Radu Moisin, a spus că rata de incidență la Cluj-Napoca a scăzut considerabil și că ne aflăm pe drumul către normalitate.

Într-o postare pe rețelele de socializare, deputatul PNL de Cluj susține că vaccinul este certitudinea întoarcerii la normalitate și afirmă că România se află pe locul 6 în ceea ce privește vaccinare cu ambele doze, la nivel european.

Săptămâna Mondială a Imunizării: Vaccinul este certitudinea întoarcerii la normalitate! Ultima săptămână din luna aprilie este dedicată în totalitate imunizării care anual, salvează milioane de vieți, fiind una dintre cele mai reușite măsuri de prevenție pentru menținerea sănătății.

Vaccinurile ne aduc mai aproape! România marchează acest demers și confirmă importanța vaccinului, întrucât duminică (25 aprilie) a depășit pragul de 3 milioane de români vaccinați. La nivel european, România se află pe locul 6 în ceea ce privește vaccinarea cu ambele doze.

Continuăm să accelerăm campania de vaccinare, care poate fi un real succes doar printr-un efort național coordonat. Obiectivul stabilit la nivel național este ca până la sfârșitul lunii mai să avem 5 milioane de români vaccinați, iar începând cu data de 1 iunie să se ridice anumite restricții.

În ceea ce privește Cluj-Napoca, rata de incidență a scăzut considerabil, astfel încât se vor ridica restricțiile de week-end. Clujul se află pe drumul către normalitate, iar acest lucru este confirmat de coada infinită de mașini de azi (luni, - n.red.), din parcarea Sălii Sporturilor, unde s-a deschis centrul de vaccinare drive-through.

Partidul Național Liberal își dorește revenirea la normalitate și redeschiderea totală a economiei, iar autoritățile locale au un rol esențial în mobilizarea societății și în asigurarea succesului campaniei de vaccinare”, a transmis Moisin pe pagina sa de Facebook.

Comenteaza