Cât de sănătoasă este berea? Ce spun studiile
 
                                                                    DISTRIBUIE
                                                        Berea, deşi are beneficii importante pentru sănătate, nu este percepută ca atare în aceeaşi măsură ca vinul, uneori dimpotrivă, deoarece consumatorii de bere tind să aleagă alimente mai puţin sănătoase, arată studii prezentate la Simpozionul “Bere şi Sănătate” de la Bruxelles.
Consumul moderat de vin reduce riscul de boli cardiovasculare cu 32%, iar cel de bere cu 22%, a arătat Rosa Lamuela, de la Universitatea din Barcelona.
Berea este o sursă importantă de polifenoli (antioxidanţi ce previn bolile cardiovasculare, cancerul şi reduc efectele îmbătrânirii), având un conţinut mai ridicat al acestor substanţe decât vinul alb, dar mai scăzut decât cel roşu.
CITEȘTE MAI DEPARTE
DISTRIBUIE
                                                        
                            
                            Comenteaza
                                
                                
                            











 
                        
                        
                        
                      