Brancardier depistat pozitiv, după ce a minţit că nu este contact al unei persoane infectate

Brancardier depistat pozitiv, după ce a minţit că nu este contact al unei persoane infectate

Haosul instituţional ia amploare. Unii dintre cei care ar trebui să ne protejeze sănătatea, ne-o pun în pericol. Mint pacienţii, dar mint şi persoane din instituţiile de sănătate. Un caz e cel al unui brancardier din Timişoara. 

Brancardierul Spitalului Județean Timișoara s-a ales cu un dosar penal deoarece minţit în declaraţii când ar fi trebuit să declare că e contact direct al soţiei sale, depistată COVID-19 pozitiv. Ulterior şi testul său COVID-19 a ieşit pozitiv.

A fost deschis un dosar penal pentru un angajat al Spitalului Județean Timișoara, infectat cu Covid-19. Brancardierul ar fi mințit atunci când a fost întrebat dacă a intrat în contact cu o persoană infectată, asta deși știa că soția sa a fost confirmată cu SARS-Cov2, scrie deBANAT.ro.

Dosarul penal a fost deschis pentru zădărnicirea combaterii bolilor, fiind înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara. Brancardierul este acuzat că a spus, la triajul epidemiologic, de două ori, că nu a intrat în contact direct cu un caz confirmat cu Covid-19, deși știa că soția sa a fost confirmată cu SARS-Cov2.

Brancardierul a fost confirmat pozitiv, ulterior, iar pe numele său există un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Comenteaza