Boc, felicitări pentru clujeni: ''rata de vaccinare este de peste 53% / 4.441 cu prima doză în ultima săptânmană''

În perioada 5-8 octombrie, 13.840 de clujeni s-au vaccinat, dintre care 4.441 cu prima doză. Rata de vaccinare este de peste 53% și este în continuă creștere.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

''Felicit clujenii pentru rata înaltă de vaccinare și încurajez pe oricine să facă acest pas! Împreună, prin vaccinare, învingem pandemia și viața noastră revine la normalitate!'', trasmite edilul Emil Boc.

Începând din 28 septembrie 2021, la nivel național a început vaccinarea cu doza III. Toate persoanele vaccinate împotriva COVID-19 cu două doze și pentru care au trecut 180 de zile de la schemă completă se pot programa pentru administrarea dozei de rapel (booster). Administrarea dozei III, cu unul dintre vaccinurile Pfizer sau Moderna, se face în centrele de vaccinare, după programarea în prealabil realizată pe platforma: https://programare.vaccinare-covid.gov.ro Mai multe informații despre procesul de vaccinare și contextul pandemic sunt publicate zilnic pe pagina Instituția Prefectului - Județul Cluj și pe pagina RO Vaccinare.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza