Arafat: Procentele rămân stabile, 92-93% dintre decese sunt la persoane nevaccinate

Arafat: Procentele rămân stabile, 92-93% dintre decese sunt la persoane nevaccinate

Șeful DSU, Raed Arafat, a anunţat, vineri, că 92-93% dintre persoanele decedate în urma infectării cu noul coronavirus erau nevaccinate, procentele rămânând stabile, aşa cum au fost şi săptămânile anterioare.

"Din păcate, astăzi am avut un record al numărului decedaţilor. Cifra de astăzi reprezintă ce a fost în ultimele 24 de ore, la care se adaugă cele raportate din luna septembrie. Din raportul INSP din 27 septembrie - 3 octombrie, 92,6 % din decesele înregistrate au fost la persoane nevaccinate. În săptămâna 27 septembrie - 3 octombrie 73,7% din cazurile confirmate au fost înregistrate la persoane nevaccinate. Deci, procentele rămân stabile, aşa cum au fost şi săptămânile trecute, aceste procente nu s-au schimbat, tot suntem în jur la 92-93% din decese sunt persoane nevaccinate şi persoanele care sunt confirmate în jur la 73-75%", a declarat Raed Arafat vineri.

În ultimele 24 de ore, în România au murit 357 de persoane diagnosticate cu COVID-19.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza