ALERTĂ în România! Trei suspecți de infectare cu Omicron printre cei întorși din Africa de Sud

ALERTĂ în România! Trei suspecți de infectare cu Omicron printre cei întorși din Africa de Sud

Trei persoane sunt suspecte de infectare cu Omicron, noua tulpină a coronavirusului, după ce au fost testate pozitiv la întoarcerea din Africa de Sud. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Este vorba despre un jucător al echipei de rugby Știința Baia Mare și două persoane, una din Brașov și alta din Vaslui. Cele trei persoane depistate pozitiv cu SARS-CoV-2 sunt în carantină, iar probele au fost trimise la laboratoare de specialitate pentru secvenţiere.

"Referitor la persoanele repatriate din Africa de Sud, precizăm faptul că în urma testelor efectuate, 3 persoane (2 la aeroportul din Bucureşti şi 1 la Baia Mare) au fost depistate ca fiind pozitive cu virusul SARS-CoV-2. Precizăm că testele au fost efectuate la cele două aeroporturi (Bucureşti şi Baia Mare) la momentul aterizării, persoanele au fost introduse în locaţiile de carantină, iar rezultatele au venit astăzi, 1 decembrie 2021", a transmis Grupul de Comunicare Strategică.
 
Conform sursei citate, niciuna dintre cele 3 persoane nu are simptome, dar toţi trei pacienţii sunt sub observaţie medicală. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza