8 cazuri de coronavirus în Apahida. Primarul spune că oamenii nu respectă regulile

8 cazuri de coronavirus în Apahida. Primarul spune că oamenii nu respectă regulile
| Foto: economica.net

Primarul comunei Apahida, Grigore Fati, a afirmat că în acest moment, 8 persoane din comună sunt infectate cu COVID-19 și toate sunt internate în spitalele din Cluj-Napoca.

„În momentul de față avem 8 cazuri în comună. Au fost mai multe, unii au ieșit însă din spital. De exemplu, ieri mai trebuia să iasă o persoană din spital, dar nu mi s-a mai comunicat ce s-a întâmplat între timp, o să încerc să aflu și eu. Deci, dacă aceasta a ieșit, au mai rămas 7 persoane internate. Toți sunt internați în spitalele din Cluj-Napoca.

Depunem eforturi pentru a-i determina pe oameni să păstreze distanța socială și să poarte masca. Distanțarea socială este cea mai mare problemă a cetățenilor, dacă ar respecta acest lucru, probabil n-am mai avea atâtea cazuri de COVID-19”, a declarat pentru ZIUA de CLUJ, primarul din Apahida, Grigore Fati.

Acesta a mai vorbit și despre problema comunicării cu Direcția de Sănătate Publică (DSP) Cluj, pe care a semnalat-o acum două zile.

„Din păcate, comunicarea cu DSP Cluj nu s-a schimbat foarte mult. Mi-au comunicat miercuri, dar de atunci n-am mai primit nimic de la ei. Nu mai vreau să mă pronunț pe subiectul ăsta, îmi voi face treaba cât pot eu de bine și voi ține la curent cetățenii cu ceea ce știu și eu”, a adăugat Grigore Fati.

Comenteaza