Vrei un loc de muncă?

Vrei un loc de muncă?

Te invităm să participi la Cafeneaua cu Joburi Cluj-Napoca! Ne întâlnim pe 05 mai, la Hotel Victoria, să îți arătăm multiplele oferte de angajare pe care le-am pregătit pentru tine!

Participanții sunt încurajați să poarte discuții cu angajatorii într-un cadru relaxat alături de o cafea fierbinte. Scopul este de a reduce emoțiile pe care le resimt candidații în fața un interviu dar și pentru a facilita oportunitatea perfectă angajatorilor de a-și cunoaște cu adevărat viitorii angajați.

Câteva motive pentru care să participi:

●     Evenimentul este deschis și gratuit tuturor participanților în căutarea unui loc de muncă!

●     Punem la dispoziție o echipă pregătită să te asiste în scrierea CV-ului și multiplicarea lui la xerox.

●     Nu știi ce domeniu e cel mai potrivit pentru tine? Cafeneaua cu Joburi este pregătită pe tot parcursul evenimentului să îți ofere consultanță în carieră.

●     Facilităm un mediu prietenos și relaxant, în care să ai o primă interacțiune cu viitorul angajator de neuitat! Cafeaua sau ceaiul fierbinte este din partea noastră!

Dacă te-am convins și ești persoana pe care angajatorii o caută, înseamnă că evenimentul Cafeneaua cu Joburi Cluj Napoca este soluția!

Nu uita! Vii pe 5 mai, la Hotel Victoria, între orele 10-17, savurezi o cafea fierbinte, îți multiplici CV-ul și aplici la joburile potrivite ție! Totul e atât de simplu! Echipa de organizare îți va fi alături pe tot parcursul cu sugestii și sfaturi profesionale, ca să ai cea mai bună experiență!

Evenimentul este organizat de Asociația Oameni Valoroși pentru Companii de Succes în parteneriat cu ECIM - Compania de Recrutare.

 

 

Comenteaza