Un expert ACIBADEM în FIV, supranumit „Doctorul cazurilor dificile de infertilitate” vine la Cluj pentru consultații

Un expert ACIBADEM în FIV, supranumit „Doctorul cazurilor dificile de infertilitate” vine la Cluj pentru consultații

Pentru unele cupluri, apariția unui copil este ceva cât se poate de ușor și natural, în timp ce pentru altele obținerea unei sarcini se transformă într-o experiență copleșitoare.

Vârsta maternă avansată, eșecuri repetate ale FIV (fertilizare in vitro), avorturi spontane recurente, infertilitatea severă a partenerilor masculini, diminuarea rezervei ovariene, problemele de imunitate pot prezenta provocări chiar și pentru reproducerea asistată. Prof. Dr. Cem Ficicioglu, expert ACIBADEM, este specialist în provocări. Recunoaște că preferă cazurile complicate și, de peste 30 de ani, folosește unele dintre cele mai moderne tehnici pentru a ajuta inclusiv cupluri de vârste avansate să își țină copiii în brațe. 

„Mulți specialiști din zona FIV preferă pacienții mai tineri pentru că, automat, șansele de succes sunt mai mari. Dar pe mine mă fac să mă simt mai împlinit pacienții care reprezintă cazuri dificile: cu rezerve ovariene diminuate, cu vârstă maternă avansată sau eșecuri anterioare ale FIV”. Profesorul Ficicioglu a urmat programe științifice și burse în domeniul medicinei reproductive și chirurgia infertilității în Belgia, Marea Britanie și SUA. În prezent, lucrează în Turcia, una dintre destinațiile de top pentru turismul medical din ultimii ani, mai precis în rețeaua de sănătate ACIBADEM, grupul medical preferat de românii care aleg Istanbulul pentru diverse tratamente. Cariera sa productivă a adus la viață peste 30.000 de bebeluși pentru cupluri fericite din România, Bulgaria, Turcia, Elveția, Germania, Franța, Olanda, SUA, Marea Britanie, Uzbekistan, Kazahstan, Republica Moldova și multe alte țări. 

La ACIBADEM, în sprijinul extraordinarei experiențe a Profesorului Ficicioglu, stau și cele mai moderne tehnici folosite în laboratoarele de top dedicate medicinei reproductive din întreaga lume și unii dintre cei mai străluciți specialiști în embriologie. Echipa Profesorului Ficicioglu lucrează în mod obișnuit cu cazuri de infertilitate complicate din întreaga lume, și are o rată de succes impresionantă.

Cuplurile din Cluj și din împrejurimi care se confruntă cu infertilitatea și vor să își discute cazul cu un expert de talie mondială în acest domeniu se pot întâlni cu Profesorul Cem Ficicioglu pe 9 și 10 noiembrie, la centrul Suciu Medical din Cluj, unde specialistul turc va acorda consultații împreună cu Dr. Pușcaș Mihaela, specialist în obstetrică-ginecologie.

Vă puteți programa sunând la biroul oficial ACIBADEM Cluj, la numărul 0264 701 754 sau pe email: info.cluj@acibadem.com.  

Comenteaza