Klain, compania clujeană care oferă servicii de Digital Marketing de 15 ani

Klain, compania clujeană care oferă servicii de Digital Marketing de 15 ani
Klain, compania clujeană care oferă servicii de Digital Marketing de 15 ani
Klain, compania clujeană care oferă servicii de Digital Marketing de 15 ani
Klain, compania clujeană care oferă servicii de Digital Marketing de 15 ani

În business, marketingul este cel care poate determina succesul unei afaceri la nivel online.

Acest domeniu complex constituie un instrument util în generarea de business, atât timp cât specialiștii aplică cunoștințele lor în strategii clar definite. Agenția Klain este o companie înființată în Cluj-Napoca, care oferă servicii complete de Digital Marketing afacerilor din diverse industrii.

Klain și-a început drumul în acest domeniu în anul 2007, atunci când marketingul online era încă o disciplină relativ nouă în România. Fondatorul agenției, Valentin Bolboacă, a intuit valoarea pe care marketingul digital o poate genera în afaceri și a acționat prin crearea unei echipe care își desfășoară până în prezent activitatea în acest domeniu. În cei 15 ani de experiență, agenția și-a pus amprenta în multiple colaborări de succes, cu clienți care provin din diverse industrii, atât B2C, cât și B2B: producție, servicii IT, eCommerce, HoReCa, construcții, servicii de proprietate intelectuală și multe altele.

În prezent, în spatele agenției se află o echipă formată din specialiști pe diverse servicii de marketing digital, care știu că marketingul este o muncă de colaborare și una dinamică, care necesită o menținere la curent cu noutățile din industrie. Pe lângă entuziasmul și creativitatea din spatele acesteia, fiecare proiect urmează 4 etape clare: analiză, planificare, implementare și monitorizare. Toți acești pași asigură că rezultatele vor fi cele dorite de client, aspectul central urmărit de Klain.

Colaborarea cu agenția oferă acces la servicii precum: consultanța de marketing, strategii de comunicare, branding, web development, content marketing, Social Media marketing, campanii PPC, strategii SEO, email marketing, monitorizare și suport. În funcție de client, proiectul va include servicii personalizate, adaptate nevoilor sale specifice și necesare generării de rezultate în piața în care el activează.

În ceea ce privește viitorul, agenția își propune extinderea activității către piețe noi, dar și către zona internațională. În scopul atingerii acestui obiectiv, compania se concentrează în prezent pe dezvoltarea echipei atât din punct de vedere numeric, cât și al specializării, asigurându-se că fiecare membru devine expert pe un anumit serviciu. Recent, echipa a fost extinsă cu noi membri, iar compania vrea să continue acest proces, prin includerea altor marketeri dedicați, conștienți de valoarea muncii lor și de impactul pe care îl pot aduce în lumea marketingului și a afacerilor.

Totodată, în condițiile în care una dintre dorințele agenției este de a împărtăși cunoștințele din domeniu, unul dintre planurile de viitor este cel de a oferi cursuri de marketing firmelor care urmăresc creșterea productivității activității lor online. Această acțiune presupune valorificarea informațiilor și a expertizei acumulate de-a lungul timpului de membrii agenției. Experiența celor 15 ani de practică poate fi transmisă prin aceste cursuri către cei care vor să cunoască dinamica marketingului online dincolo de informațiile pur teoretice, într-o perspectivă complexă, a specialiștilor.

Agenția Klain din Cluj-Napoca pune la dispoziție servicii complete de Digital Marketing prin care urmăresc generarea rezultatelor reale pentru business-uri. În drumul de dezvoltare a proiectului tău la nivel online, aceasta oferă și o consultanță inițială gratuită.

Comenteaza