Specialiștii în marketing digital sunt la mare căutare în Cluj. Salariul poate ajunge până la 1.800 de euro pe lună

Specialiștii în marketing digital sunt la mare căutare în Cluj. Salariul poate ajunge până la 1.800 de euro pe lună
| Foto: Rawpixel - Depositphotos.com

Remunerația unui marketer digital în România este între 700 și 1.800 de euro pe lună. Clujul se află printre orașele din țară cu cele mai multe locuri de muncă disponibile pe acest post.

Un angajat pe poziţia de specialist în marketing digital are un salariu care variază, în medie, între 700 şi 1.800 de euro net lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs, potrivit unui comunicat citat de ZF.

Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs, afirmă că marketingul digital ajută companiile să se adreseze publicului potrivit la momentul potrivit şi pe canalele potrivite, adaptând limbajul în funcţie de canal.

Din acest motiv, jobul unui specialist marketing digital vine cu multe responsabilităţi, iar candidatul ideal trebuie să aibă studii superioare în marketing sau alte domenii relevante, cunoştinţe de limba română şi engleză, nivel avansat, precum şi să fie familiarizat cu platformele de socializare, de advertising sau de SEO, la care se adaugă pachetul de soft skills, ca de exemplu creativitate, dorinţa de dezvoltare şi învăţare continuă, gândire critică şi analitică, precum şi abilităţi de organizare şi management al timpului. Deşi conform datelor din Ghidul Salariilor BestJobs marketingul este unul dintre domeniile pentru care oferta salarială a scăzut faţă de anul trecut, salariul pentru poziţia de specialist marketing digital porneşte de la 700 de euro pe lună şi poate ajunge până la 1.800 euro pe lună, în funcţie de experienţă şi senioritate. Cele mai multe astfel de poziţii sunt în Bucureşti, Timişoara, Cluj, Târgu-Mureş, Galaţi - Ana Vișian marketing manager BestJobs .

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: abonament clinică medicală, prime de sărbători, tichete de masă, traininguri şi cursuri de dezvoltare personală şi profesională.

Specialiștii în marketing digital sunt la mare căutare în Cluj

În prezent, 492 posturi vacante pentru poziţia de specialist în marketing digital sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Timişoara, Cluj, Târgu-Mureş, Galaţi. Ramona Cornea

Comenteaza