Video Primarul are așteptări mari de la "U" Cluj: "Meciul cu Farul rămâne de referință"

Primarul are așteptări mari de la "U" Cluj: "Meciul cu Farul rămâne de referință"

Emil Boc speră ca "studenții" să evolueze în partidele rămase din campionat precum în victoria contra liderului din Superligă.

Universitatea Cluj a învins cu 2-0 FC Argeș și a început cu dreptul parcursul în play-out. Primarul a fost prezent la meci și se declară mulțumit de victorie, însă speră că jocul elevilor lui Ioan Ovidiu Sabău va fi la fel de entuziasmant precum cel din partida cu Farul Constanța.

"Sunt trei puncte valoroase obținute de echipă. Am muncit, nu a fost cel mai bun joc, meciul cu Farul rămâne de referință. După ce ai ridicat standardul atât de sus, celelalte meciuri nu ți se par la fel de bune.

Dar au făcut ce trebuie, un joc pragmatic, au câștigat. Suntem pe drumul bun, trebuie să avem grijă. Am încredere în Neluțu Sabău, în băieții de la Universitatea, în Radu Constantea. Stabilitatea financiară va fi asigurată. Haide U!", a spus primarul la ZIUA Live.

Emil Boc e cu ochii și pe U-BT și CFR

Edilul a ținut să își exprime susținerea și pentru cele două cluburi din oraș care se luptă cu șanse reale la câșgitarea titlurilor de campioni naționali.

"Să auzim de bine și din Gruia. Îmi doresc să câștige campionatul. Și la baschet îmi doresc să ne luăm revanșa față de Oradea, să câștigăm la Cluj și să readucem titlul", a transmis Emil Boc.

Comenteaza