Zelenski vine în România

Zelenski vine în România
| Foto: dmytro.larin.gmail.com - Depositphotos.com

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski ar urma să vină în România, în vizită, săptămâna viitoare, potrivit surselor Digi24. Aceasta ar fi prima vizită a președintelui ucrainean în România de la începerea invaziei ruse în Ucraina.

Președintele Zelenski va face o vizită în România, în cursul săptămânii viitoare. Ca de obicei, când este vorba despre oficiali ucraineni, evităm să anunțăm date, tocmai pentru că știm cât de atenți sunt la partea de securitate, mai ales la un nivel atât de înalt. Ce putem să spunem și știm sigur este că vizita președintelui Zelenski nu face parte dintr-un tur. Este o vizită specială, doar în România, unde va avea întâlniri cu președintele României, Klaus Iohannis și cu alți oficiali din țară. Această vizită a fost anunțată, în avans, la Digi24, chiar de premierul ucrainean Denîs Șmîhal, atunci când a venit în studio și a acordat un interviu, în exclusivitate. A spus că președintele Zelenski va veni destul de curând în România.

Iohannis și Zelenski s-au întâlnit și joi, la Granada, în Spania, la Summitul Comunității Politice Europene, unde s-au văzut și în iunie, într-o întâlnire bilaterală la Chișinău, tot la CPE.

 

Etichete
Comenteaza