Un manager de multinaţională şi un profesor de matematică deschid listele PRO România Cluj pentru Camera Deputaţilor şi Senat

Un manager de multinaţională şi un profesor de matematică deschid listele PRO România Cluj pentru Camera Deputaţilor şi Senat

PRO România Cluj a depus listele cu candidați pentru parlamentare. Remus Lăpușan e primul la Camera Deputaților, iar Adrian Magdaș deschide lista de la Senat.

Liderii PRO România Cluj au depus, miercuri, listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Remus Lăpușan deschide lista la Camera Deputaților, iar Adrian Magdaș lista de la Senat.

Cu o experiență de peste 20 de ani în politică și aproape 10 în managementul unei multinaţionale din domeniul asigurărilor, Remus Lăpușan a explicat de ce a luat decizia de a intra în competiţia electorală.

”Candidez pentru Camera Deputaților, convins fiind că am experiența și abilitățile optime pentru a propune o serie de inițiative necesare pentru societatea românească în aceste vremuri, atât în ceea ce privește mediul de afaceri autohton, cât și în ceea ce privește politicile de protecție socială. Lucrurile merg din rău în mai rău cu actuala guvernare, iar PSD-ul naufragiază, așadar îi revine partidului PRO România sarcina dificilă de a face opoziție într-o perioadă de criză economică, politică și socială. Vom da tot ce avem mai bun în acest sens”, a declarat Remus Lăpușan, lider PRO România Cluj.

Locul 1 la Senat pe listele Pro România, Adrian Magdaș, profesor de matematică la Colegiul Național „Emil Racoviță” din Cluj-Napoca, spune că vrea să corecteze derapajele din sistemul educațional românesc.

”Candidez cu gândul că am și o responsabilitate față de această profesie pe care o practic de zeci de ani. Sunt parte a sistemului educațional și-i cunosc fisurile. Am în plan o serie de inițiative în ceea ce privește educația, atât pentru promovarea competenței în sistem, cât și pentru a adapta curriculumul la provocările viitorului”, a afirmat Adrian Magdaș.

"Candidații PRO România Cluj își propun ca în următorii patru ani să recalibreze sistemul educațional ținând cont de evoluțiile de la nivel european, să echilibreze sistemul unitar de pensii, să aducă mai multă eficiență și coerență în ceea ce privește politicile de sănătate, dar și să propună și să susțină o serie de inițiative în ceea ce privește stimularea și protejarea antreprenoriatului autohton, în special din zona IMM-urilor și a producției agricole. Ei cer încrederea și sprijinul cetățenilor pentru a proteja alocațiile, salariile, pensiile și companiile românești", precizează reprezentanţii PRO România într-un comunicat trimis ZIUA de CLUJ.

LISTA candidaţilor PRO România Cluj pentru Camera Deputaţilor:

Cine sunt

LISTA candidaţilor PRO România Cluj pentru Senat:

Cine sunt

Comenteaza