Breaking news Un component al "Generaţiei de Aur" candidează la Cluj pentru un post de senator

Un  component al "Generaţiei de Aur" candidează la Cluj pentru un post de senator

Cel mai selecționat jucător din istoria naționalei României de fotbal, Dorinel Munteanu, deschide lista PMP Cluj la Senat pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Fost fotbalist și antrenor al celor de la CFR Cluj și Universitatea Cluj, Dorinel Munteanu, va deschide lista PMP în județul Cluj pentru Senat.

De asemenea, fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu este primul pe lista pentru Senat în București, iar liderul formațiunii, Eugen Tomac, va candida pentru un mandat de deputat în Capitală.

„Există o premieră importantă - PMP intră în această competiție fără importuri. Suntem partidul care nu a importat niciun parlamentar de la alte partide, oameni care pe ultima sută de metri au venit aici, în curtea PMP, și ne-au implorat să-i luăm pe listele noastre pentru a aduce plus-valoare. Cunoscutul fotbalist Dorinel Munteanu va deschide lista senatorilor PMP în județul Cluj”, a declarat Eugen Tomac, potrivit digi24.ro.

La alegerile din septembrie, Dorinel Munteanu a candidat fără succes pentru Consiliul Local al municipiului Galați din partea PMP, el fiind primul nume pe lista formațiunii.

Potrivit surselor ZIUA de CLUJ, pe locul al doilea pe lista PMP pentru Senat se află medicul Ioan Vereșiu, conferențiar la UMF Cluj.

Comenteaza