Un clujean la Primăria Capitalei

Un clujean la Primăria Capitalei
Silviu Prigoană este candidatul PDL pentru Primăria Capitalei, a anunţat preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea. Prigoană este un om de afaceri născut în Gherla şi asigură, printre altele, şi salubrizarea a jumătate din oraşul Cluj-Napoca, prin Rosal Grup.

PDL va avea candidați și liste proprii la alegerile locale din București, renunțând la parteneriatul cu UNPR, anunță Realitatea TV. Decizia a fost luată la propunerea președintelui PDL București, Elena Udrea. Candidatul PDL pentru Primăria Capitalei va fi Silviu Prigoană.

Din partea PDL, la Sectorul 1 va candida Teodor Paleologu, la Sectorul 3 - Liviu Negoiţă, iar la Sectorul 6 - Cristian Poteraş.

"Vom fi interesaţi de dorinţa de proximitate a cetăţeanului, ce îl deranjează în fiecare zi. Ca exemplu, când copilul pleacă la şcoală copiii lui nu trebuie să se gândească la securitatea lui până ajunge acolo. Acolo sunt mai probleme. La ora 18 voi avea o conferinţă de presă pe această temă", aceasta a fost singura declaraţie a lui Prigoană după anunţarea candidaturii, în afară de faptul că şi-a consolidat căsnicia "prin patru căsătorii", cu referire la cunoscutele divorţuri şi recăsătoriri cu soţia sa, Adriana Bahmuţeanu.

Conducerea PDL București s-a reunit în ședință astăzi, după ce semnarea protocolului cu UNPR, PNȚCD și PER, ce trebuia să aibă loc în această dimineață, a fost amânată. Pe lângă situația candidaților PDL pentru București, în discuție a fost pusă chiar relația cu UNPR, după ce Cristian Popescu Piedone a renunțat că mai candideze din partea Uniunii, lăsând PDL și UNPR fără candidat la sector, informează evz.ro."Azi este momentul ca PDL să-şi asume candidaturile propriilor membri în alegeri", a spus Elena Udrea.

Ea a precizat că partidul rămâne partener cu UNPR "la nivel naţional şi la Bucureşti". "Avem proiecte în continuare în Capitală", a spus ea, precizând disponibilitatea pentru discuţii despre cooperarea cu UNPR, PER.

Udrea a mai spus că protocolul cu UNPR pentru alegerile locale la Capitală nu va mai fi semnat.

Liderul PDL a anunţat că Silviu Prigoană va candida la Primăria Capitalei din partea Bucureşti.

Ea a mai spus că Teodor Paleologu va candida la Sectorul 1, Liviu Negoiţă va candida la Sectorul 3, iar Cristian Poteraş va candida la Sectorul 6.

În ceea ce priveşte celelalte sectoare, Elena Udrea a spus că PDL va desemna candidaţii în câteva zile. "La celelalte sectoare vom pune candidaţi. Erau ale colegilor de la UNPR. Avem analize sa ne desemnăm candidaţii proprii. Îi veţi afla în zilele următoare", a spus ea.

 

Etichete
Comenteaza