Răspunsul lui Emil Boc la ironiile lui Traian Băsescu

Răspunsul lui Emil Boc la ironiile lui Traian Băsescu
| Foto: captura video - https://www.facebook.com/pnl.ro/

A venit mesajul lui Emil Boc de la Congresul PPE pentru Băsescu. Fostul președinte al României Traian Băsescu şi-a ironizat foştii colegi oameni de partid (vechiul PDL), care acum sunt membrii PNL și aliații PSD. Băsescu a comentat că probabil acum foștii săi colegi „s-au obișnuit că se trag din Brătieni”. 

Totodată, Băsescu a amintit şi de alianţa pe care PNL o trăieşte alături de Social Democraţi şi pe care plănuieşte să o continue: „Vă rog să mă credeți că, gândindu-mă la Emil Boc, Vasile Blaga,  Gheorghe Falcă se rupe sufletul în mine să-i văd comasați pe liste comune cu PSD. Asta e viața și politica”, a spus Băsescu în emisiune la Digi24. 

Jurnalista Anca Suciu i-a adus în vedere primarului Clujului, Emil Boc, aflat la Bucureşti, la congresul PPE, într-o intervenţie la Digi24, ironia adresată de Traian Băsescu cu o seară înainte. Emil Boc a răspuns în mod diplomat la săgeţile venite din partea fostului şef de partid.

"În primul rând eu îi voi purta pentru eternitate respect preşedintelui Băsescu. A fost partenerul meu şi nu mă voi dezice niciodată de el. Îl respect şi chiar dacă nu sunt de acord cu unele opinii, cu unele formulări, acest lucru am să i-l spun în privat, la o cafea, la Cluj sau la Bruxelles sau la Bucureşti. 

În rest pe mine mă cunoaşteţi, am fost în PD, am fost în PDL, sunt în PNL, n-am făcut niciun pas în lateral, nici în dreapta, nici în stânga. Am rămas în acelaşi partid în care am intrat acum 30 de ani", a răspuns Emil Boc luni seara, aflat la Congresul PPE. 

Amintim că peste 2.000 de delegaţi din peste 40 de ţări, printre care preşedintele Comisiei Europene, preşedintele Parlamentului European, şefi de state şi de guverne, preşedinţii de partide din partea Popularilor Europeni, dar şi comisarii europeni care fac parte din familia politică a PPE, se află săptămâna aceasta la Bucureşti, la Congresul PPE.

Comenteaza