TU DECIZI! Alegeri parlamentare 2016. Aproximativ 4.500 de români din diaspora au votat prin corespondenţă

TU DECIZI! Alegeri parlamentare 2016. Aproximativ 4.500 de români din diaspora au votat prin corespondenţă
Locţiitorul preşedintelui Biroului Electoral pentru Votul prin Corespondenţă, Ildiko Dosa, a declarat joi că aproximativ 4500 de români din diaspora au votat prin corespondenţă până la ora 22:00, afirmând că toate voturile care vor ajunge până la ora 24:00 vor fi considerate valide.

''Am primit aproximativ 4500 de voturi prin corespondenţă până la această oră. Poşta Română va mai veni încă o dată până la ora 24:00 pentru a aduce ultimele voturi prin corespondenţă'', a declarat locţiitorul preşedintelui Biroului Electoral pentru Votul prin Corespondenţă, întrebată câte voturi prin corespondenţă au fost primite până la ora 22:00.

Toate voturile prin corespondenţă care vor ajunge la Biroul Electoral în seara aceasta până la ora 24:00 vor fi putea fi luate în calcul pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Autoritatea Electorală Permanentă a declarat, în data de 8 noiembrie, că au fost primite 8.889 de cereri de vot prin corespondenţă ale cetăţenilor români din diaspora.

14 septembrie a fost data limită până la care românii din diaspora s-au putut înscrie în Registrul electoral cu opţiunea de a vota prin corespondenţă.

Comenteaza