Tişe îi răspunde deputatului Uioreanu: să se facă frizer sau sculer-matriţer!

Tişe îi răspunde deputatului Uioreanu: să se facă frizer sau sculer-matriţer!
Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, îl invită pe deputatul PNL Horia Uioreanu să se facă frizer şi promite că face diligenţe la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă pentru ca Uioreanu să se califice în meseria de frizer, camerist sau sculer - matriţer. Aceasta, după ce ieri Uioreanu a acuzat că proiectul de modernizare a drumurilor judeţene din Cluj favorizează comunele cu primari PDL-işti.

"Trecând peste faptul (important!) că în momentul când se începe modernizarea unui drum, se ţine cont de traseul acestuia, de legătura dintre comunităţi, şi nu de culoarea politică a primarilor, trebuie să fac două precizări: aprobarea planului de reabilitare s-a făcut şi cu aportul consilierilor judeţeni ai opoziţiei, care dacă ar fi avut ceva de obiectat, ar fi putut să voteze împotrivă. În plus, domnule Uioreanu, ce să fac dacă cele mai multe primării ale Clujului au fost câştigate în 2008 de reprezentanţii PD-L? Nu vă rămâne de făcut decât să cuceriţi mult mai multe în 2012. Traseele rămân, şi astfel, vă veţi putea lăuda că v-aţi opus unor drumuri pe motiv că primarii sunt portocalii", a scris Tişe într-un comunicat remis astăzi. Acesta i se adresează şi lui Uioreanu, căruia îi spune că nu va găsi  argumente "pentru a le explica cetăţenilor că administraţia judeţului a instituit criterii neprofesioniste pentru alocarea banilor". "Eu pot demonstra oricând adevărul spuselor mele şi-i invit pe clujeni să tragă linie: Cluj Arena, sistemul de gestionare a deşeurilor, spitalul regional de urgenţă, reabilitarea şi modernizarea a sute de kilometri de drum - sunt doar câteva din investiţiile de care sunt extrem de mândru", a arătat Tişe.


"Un sfat: dacă aţi excela şi la fapte, nu numai la comunicate fanteziste, aţi avea numai de câştigat, iar clujenii v-ar răsplăti cu încă un mandat. În condiţiile actuale, însă, cred că trebuie să vă reorientaţi profesional. Vă promit că fac diligenţe pe lângă directorul AJOFM Cluj să vă găsească un curs de calificare într-o meserie onorabilă: frizer, camerist, sculer-matriţer sau electrician de prize pentru copii. Sper ca în aceste meserii să nu rămâneţi repetent", i-a transmis Tişe lui Uioreanu.

Amintim, Uioreanu a arătat duminică într-un comunicat de presă că programul de modernizare a drumurilor judeţene ar favoriza comunele conduse de primari PDL-işti. "din cei aproximativ 200 de km de drumuri propuse spre modernizare sau reabilitare, doar 20 de km (10%!!!) se află în comune conduse de primari ai opoziției, respectiv PNL și PSD. Restul sunt în localități conduse de primari PD-L și UDMR. Domnul Alin Păunel Tișe, finul proapătului reales președinte al PD-L și (încă) prim-ministru al României va moderniza 78,2 de km de drumuri județene care traversează comunele puterii. Vor primi bani pentru străzile lor și primarii din municipiile Cluj-Napoca, Turda, Gherla și Câmpia Turzii, dar și cel al orașului Huedin. Municipiul Dej pare să nu mai aparțină județului Cluj, motivul fiind, probabil, culoarea politică nepotrivită a edilului", a arătat Uioreanu.

Comenteaza