Tinerii liberali împart Constituţia de Dragobete

Tinerii liberali împart Constituţia de Dragobete
Cu ocazia Zilei de Dragobete, TNL Cluj va desfăşura, în Cluj-Napoca şi Câmpia Turzii, o acţiune intitulată "Iubeşte România! Iubeşte Constituţia!", în cadrul căreia vor fi distribuite clujenilor 400 de exemplare din Constituţia României.

"Prin acest gest simbolic, TNL Cluj doreşte să sublinieze importanţa cunoaşterii Legii Fundamentale, mai ales în actualul context politic din România dar şi încurajarea cetăţenilor de a se implica civic şi pe viitor. De asemenea, cu această ocazie îi vom invita pe tinerii cu care vom interacţiona să ni se alăture în cadrul organizaţiei TNL Cluj, având în vedere faptul că împărtăşim alături de ei principii precum respectarea statului de drept, a democraţiei, dar şi valorile care au consacrat Uniunea Europeană", se arată într-un comunicat de presă.

Acţiunea va avea loc vineri, la ora 12:30, pe Bulevardul Eroilor din CLuj-Napoca şi în centrul municipiului Câmpia Turzii.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza