Susținere necondiționată pentru Dragnea: „Speranțele și voturile multor români se aflā intr-o celulă din penitenciarul Rahova”

Susținere necondiționată pentru Dragnea: „Speranțele și voturile multor români se aflā intr-o celulă din penitenciarul Rahova”
| Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu l-a vizitat din nou la închisoare pe Liviu Dragnea.

Într-o postare pe rețelele de socializare, Codrin Ștefănescu susține că este trist și îngrijorat după vizita făcută prietenului și aliatulului său din PSD, Liviu Dragnea.

„Ieri am fost in vizitā la Liviu Dragnea! Sunt trist și foarte îngrijorat! Și ca o concluzie, voi posta un text asumat de unul dintre cei care îmi scriu in mod constant. Se numește Teodor Daniel și sunā așa: «Speranțele și voturile multor români se aflā intr-o celulā din penitenciarul Rahova!» Punct”, a transmis acesta pe pagina sa de Facebook.

În urmă cu câteva săptămâni, Ștefănescu făcea un apel și anunța că viața lui Liviu Dragnea la închisoare este din ce în ce mai grea și afirma că acesta are nevoie de susținere și de o vorbā bunā.

Liviu Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Comenteaza