Spectacol de toată jena în Parlament, pe banii dumneavoastră! Simion, către Șoșoacă: „Te agresez sexual, scroafo!”

Spectacol de toată jena în Parlament, pe banii dumneavoastră! Simion, către Șoșoacă: „Te agresez sexual, scroafo!”
| Foto: Inquam Photos / Octav Ganea - Digi24.ro

Aleşii poporului şi-au dat în petic din nou în ședința dedicată dezbaterii bugetului pentru 2024. Cu un spectacol ridicol pe banii contribuabililor. Aceşti oameni, cu acest comportament iau şi salarii pentru circul din Parlament şi vor lua peste un timp şi pensii grăsuţe pentru cât au muncit...

Au fost derapaje halucinante ieri în plenul Parlamentului României  între foştii colegi de partid George Simion şi Diana Şoşoacă.

Senatoarea Diana Șoșoacă și liderul AUR George Simion s-au confruntat marți în ședința dedicată dezbaterii bugetului pentru 2024, înaintea votului final care este programat să aibă loc miercuri, a transmis digi24.ro

George Simon, președintele AUR: Asta-i atitudinea voastră...
Diana Șoșoacă, senator: Pleacă de lângă mine, că nu știu ce-ți fac.
George Simion: Te agresez sexual, scroafo!
Diana Șoșoacă: Ce faci, mă, tu?
George Simion: Te agresez sexual.
Diana Șoșoacă: Mă agresezi, tu, sexual, mă? Pe cine agresezi tu, sexual, mă? Nu ți-e rușine, bă violentule? Fătălăii de la AUR. Fă-tă-lă-ul!, fă-tă-lă-ul!

Atât Diana Șoșoacă, cât și George Simion au transmis live cu telefonul întregul circ din Parlamentul României. Șoșoacă i-a adresat injurii și acuzații lui Simion și a încercat să-i rupă afișul pe care îl ținea în mână la tribuna Parlamentului. În cele din urmă Simion i-a lovit telefonul senatoarei, pe care îl folosea să filmeze.

Diana Șoșoacă a încercat să îl filmeze foarte de aproape de George Simion, iar membrii AUR au făcut scut în jurul liderului de partid. Senatoarea a transmis că îi va face lui Simion plângere penală pentru comportamentul acestuia. 

Comenteaza